Celebrem el Dia Mundial de l’Activitat Física

//Celebrem el Dia Mundial de l’Activitat Física

Celebrem el Dia Mundial de l’Activitat Física

Celebrem el Dia Mundial de l’Activitat Física

Per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril) s’organitzen durant tot el mes activitats arreu del territori català per potenciar l’esport i els hàbits de vida saludables.

Aquest mes d’abril els centres d’atenció primària de la Fundació han organitzat algunes activitats per celebrar aquest fet i difondre el missatge: “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.

El CAP de Sant Esteve d’en Bas acollirà una sessió de ioga el dijous 19 d’abril a les 10h del matí. L’activitat es realitzarà al mateix CAP.

L’endemà el consultori de Sant Feliu de Pallerols, el divendres 20 d’abril, organitza una sortida-tastet de Marxa Nòrdica per l’entorn del poble. Hi haurà una instructora de marxa nòrdica que ens explicarà els beneficis d’aquesta activitat. La sortida és a 2/4 de 10h del matí a “Els arbres d’en Casals” a Sant Feliu de Pallerols.

L’última activitat serà el 8 de maig a Sant Joan les Fonts amb una caminada popular que sortirà a les 9h del matí del CAP del municipi i es farà una ruta per Santa Margarida de Bianya, en direcció Sant Pere Despuig i Ca l’Enric. Està previst tornar a 2/4 d’1h del migdia amb el tren “Tricu Tricu”.

2018-04-18T14:03:50+00:00