COMUNICACIÓ2019-11-07T15:28:50+00:00

Comunicació

Exposició “Reflexió, sàtira i fotografia” de Josep Janer

Exposició “Reflexió, sàtira i fotografia” de Josep Janer

L’exposició fotogràfica s’inaugurarà el dimarts 12 de novembre i es podrà veure al hall de l’Hospital fins l’11 de desembre

Reconversió és l’exposició fotogràfica de Josep Janer, nascut a Badalona i veí d’Olot des de fa pocs anys, que explica la història d’un fotògraf en recerca d’unes imatges-poemes, com en el seu moment van fer-ho el poeta i dramaturg Joan Brossa i el fotògraf Chema Madoz.

L’art i la tècnica de combinar objectes casolans la va experimentar el propi artista a casa seva, on va acabar descobrint que la fotografia no és merament el que representa -una simple natura morta-, sinó que transmet el valor afegit d’una expressió fotogràfica.

La sàtira i la reflexió són els ingredients que Janer aporta en aquesta exposició que pretén endinsar-nos en una visió diferent dels objectes i del món en general.

L’exposició, que s’ha fet amb el suport de la jove associació fotogràfica BESALUX, es podrà veure al hall principal de l’Hospital d’Olot fins l’11 de desembre. La inauguració serà el dimarts 12 de novembre a les 19:30h al mateix espai.

El 22 de desembre, vuitena edició dels playbacks de l’Hospital per la Marató de TV3

El 22 de desembre, vuitena edició dels playbacks de l’Hospital per la Marató de TV3

Les entrades es posen a la venda el dimarts 12 de novembre als punts de venda habituals d’Olot Cultura: www.olotcultura.cat, taquilla del Teatre i Can Trincheria

La Comissió de la Marató de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa organitza, el diumenge 22 de desembre, la vuitena edició dels playbacks de l’Hospital a favor de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. Serà en dues sessions: a les 16:30 h i les 19 h, al Teatre Principal d’Olot, i hi participaran una cinquantena de treballadors del centre.

Els playbacks de l’Hospital es faran una setmana després que tingui lloc el programa de televisió -15 de desembre- i que, per primera vegada, sortirà dels platós de TV3. Olot, juntament amb les ciutats de Tàrrega, Reus i Barcelona, serà un dels punts itinerants que acollirà la Marató.

L’espectacle, com en edicions anteriors, comptarà amb una quinzena d’actuacions musicals i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. El preu de les entrades és de 12€, 10€ i 8€, en funció de la ubicació de les butaques. Les entrades, que es posaran a la venda el dimarts 12 de novembre a les 10 h, es podran comprar als punts de venda habituals d’Olot Cultura: a la pàgina web (www.olotcultura.cat), a la taquilla del Teatre i a Can Trincheria.

La Marató de TV3 dedicarà aquest any el programa a les malalties minoritàries. Serà la segona edició dedicada a aquestes malalties que afecten mig milió de persones a Catalunya i se celebrarà el 15 de desembre, en una gala presentada per l’actor Quim Masferrer. Les donacions a la Marató 2019 es poden fer fins al 31 de març de 2020.

El 2018, rècord de recaptació

La Comissió de Playbacks de l’Hospital d’Olot ha organitzat set edicions d’aquest certamen per recollir fons per a la Marató. En la primera edició del 2011, dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits, es van recollir 2.615€; el 2012, que es va dedicar al càncer, 2.500€. Les dues primeres edicions del festival es van representar a la Sala Torín. El 2013 anava destinada a les malalties neurodegeneratives i es van recollir 6.700€; el 2014 es va centrar en les malalties del cor i es van aconseguir 7.100€; el 2015 va ser el torn de la diabetis i l’obesitat, i es van recaptar 7.750€ i el 2016, dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, es van recollir 8.014€. El rècord de recaptació es va aconseguir l’any passat, amb 9.014€ en una Marató dedicada al càncer. Des del 2013, els playbacks s’han representat al Teatre Principal d’Olot i en aquests anys s’han aconseguit 43.693€.

Busquem cap de Servei d’Urgències

Busquem cap de Servei d’Urgències

Busquem cap de Servei d’Urgències
Buscamos jefe de Servicio de Urgencias 

REQUISITS
Requisitos

 • Títol de Llicenciat/ada en Medicina (homologació en cas de títol estranger)
  Título de Licenciado/da en Medicina (homologación en caso de ser extranjero)
 • Títol d’especialista en medicina familiar i comunitària, medicina interna o medicina intensiva
  Título especialista en medicina familiar y comunitaria, medicina interna o medicina intensiva
 • Experiència professional en urgències hospitalàries i extrahospitalàries
  Experiencia profesional en urgencias hospitalarias y extra hospitalarias 

S’OFEREIX
Se ofrece

 • Relació contractual: laboral indefinit a jornada completa
  Relación contractual: contrato laboral indefinido a jornada completa 
 • Incorporació immediata un cop superat el període de selecció
  Incorporación inmediata una vez superada el período de selección
 • Programa actiu de formació continuada i reciclatge
  Formación continua y reciclaje

ES VALORARÀ
Se valorará

 • Capacitat de lideratge i organització del Servei d’Urgències
  Capacidad de liderazgo y organización del Servicio de Urgencias
 • Il·lusió per poder formar un equip de persones dinàmiques i amb coneixements per atendre les responsabilitats de l’equip mèdic d’urgències
  Il·lusión para formar un equipo de personas dinámicas y con conocimientos para atender las responsabilidades del equipo médico de urgencias
 • Capacitat de treball en equip i amb voluntat de formar equips multidisciplinaris per poder atendre de manera eficient les urgències
  Capacidad de trabajo en equipo y con la voluntad de formar equipos multidisciplinarios para poder atender de forma eficiente las urgencias

CANDIDATS/ATES INTERESSATS/ADES
Candidatos/atas interesados/adas

 • Enviar CV actualitzat i carta de presentació, exposant les motivacions per presentar-se al càrrec, a personal@hospiolot.cat amb el codi de selecció. Ref. 01CURG/2019
  Enviar CV actualizado y carta de presentación, exponiendo las motivaciones que le han llevado a presentarse a la convocatoria, a personal@hospiolot.cat con el código de selección. Ref. 01CURG/2019
 • Termini màxim de presentació de sol·licituds:  17 de novembre de 2019
  Fecha máxima de presentación de solicitudes:  17 de noviembre de 2019

Per a més informació
Más información 

972.27.51.26 | personal@hospiolot.cat

notícies

COM FHOCG

SERVEI DE CATALÀ I SALUT

Fruït d’un conveni des del març del 2009 amb el Consorci de la Normalització Lingüística, l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha potenciat un projecte conjunt que té com a objectiu reflexionar la diversitat i els hàbits lingüístics i la importància de fer del català una llengua comuna.
L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa és el primer centre hospitalari en adherir-se al voluntariat per la llengua. El projecte no és només innovador, sinó que pot ser un bon model per a la resta del territori.
El Departament de Cultura, als Premis Pompeu Fabra 2012, va premiar l’Hospital d’Olot a la categoria de Voluntariat Lingüístic que s’atorga a una iniciativa que hagi afavorit l’extensió de l’ús del català.
A més, cada any s’intenta potenciar i millorar l’ús del català en aquest àmbit professional mitjançant activitats de tota mena. El 2016, s’ha presentat un material elaborat pel Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental. Les tècniques Neus Farré, Rosa Maria Llunell i Núria Rossell van elaborar-lo per a la Fundació Hospital de Sant Celoni. D’aquesta Guia, el Servei de Català d’Olot-La Garrotxa ha seleccionat una part d’informació de l’apartat imatge i comunicació i la de l’apartat de Convencions gràfiques. Aquest material, sense alteracions, es pot consultar a continuació.

Guia lingüística de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

– Enquestes d’opinió

El Pla d’enquestes de satisfacció (PLAENSA) és un projecte impulsat pel Departament de Salut que avalua la qualitat de servei i el grau de satisfacció de les persones usuàries amb els diferents serveis sanitaris públics.

PLAENSA

– Vídeos

Video corporatiu

Podeu veure tots els vídeos de la Fundació al compte de Youtube