V Jornada de Voluntariat i Salut a Olot

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza, per cinquè any consecutiu, la Jornada de Voluntariat i Salut a Girona. Aquesta nova edició, i amb la voluntat que la jornada es realitzi per diferents punts del territori gironí, la jornada tindrà lloc al nostre hospital el proper 5 d’octubre sota el lema “Donar per rebre”.

La FCVS busca donar a conèixer la realitat de les comarques gironines presentant algunes de les possibilitats de donació que existeixen al territori des d’una mirada ètica i moral i alhora explicar de quina manera les persones voluntàries participen en aquest procés.

La jornada pretén posar en comú el valuós treball de les persones voluntàries i els professionals sociosanitaris que, a través de les entitats socials i els equipaments hospitalaris, atenen les demandes i necessitats de l’àmbit de la salut. També servirà per compartir espais de trobada entre persones voluntàries i professionals de l’àmbit de la salut i comprendre la seva relació.

En l’acte hi participaran persones implicades en les donacions que, a través de les seves experiències personals i professionals, transmetran el valor de donar. D’aquesta manera es comptarà amb una conferència inaugural de la responsable de Promoció de la Donació del Banc de Sang i Teixits i de l’OCATT, la Dra. Roser Vallès i d’una taula rodona per debatre sobre el paper del voluntariat.

La trobada també oferirà l’oportunitat de realitzar donacions de plasma a una de les sales que s’habilitarà dins el mateix hospital. Les extraccions es duran a terme de 10 a 13 h. 

Inscripcions:

Aquelles persones que estiguin interessades a assistir a l’acte poden fer lainscripció gratuïta fins al dimarts 3 d’octubre a través del correu electrònic a girona@voluntaris.cat o comunicació@hospiolot.cat. També serà possible realitzar la inscripció 30 minuts abans de l’inici de l’acte.

Per a més informació es pot trucar al 972.22.79.11 i al 972.26.18.00.