L’Hospital d’Olot acull la IV Jornada d’infermeria de la xarxa ICO Girona

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa acull la IV Jornada d’infermeria de la xarxa ICO Girona. Serà el proper divendres 20 d’octubre i se centrarà en l’atenció oncològica.

La jornada, amb la participació de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), l’Hospital de Figueres, els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE), la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i la F. Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, requereix inscripció prèvia gratuïta.

Tot seguit de la benvinguda institucional, hi haurà una primera part en què es tractaran les novetats en el tractament del càncer de mama i altres tècniques dins l’àmbit oncològic. La segona part consistirà en tallers pràcitcs en grups reduïts per millorar les tècniques d’inserció del PICC.

Inscripcions gratuïtes:

Les persones interessades envieu correu electrònic indicant el vostre nom, DNI i centre de treball a la secretària de direcció ICO Girona, Marta Vallbona (mvallbona@iconcologia.net) o bé truqueu al 972.22.58.33.