260 alumnes han visitat l’Hospital d’Olot en el marc del Consell dels Infants

Aquest dimecres 19 de juny hem rebut l’última visita d’alumnes de 5è de primària de les escoles d’Olot, en el marc del treball que han fet sobre la salut al Consell dels Infants d’Olot.

Els alumnes de l’Escola Llar, el Morrot, el Cor de Maria, el Malagrida, el Pla de Dalt i l’Escola Pia han passat durant aquestes darreres setmanes a conèixer com es treballa a l’Hospital d’Olot i a parlar del concepte “salut”. Han pogut visitar i veure de primera mà les urgències, consultes externes, la farmàcia i el laboratori, la bugaderia i rehabilitació. Seguidament han fet una sessió amb el servei de pediatria de l’Hospital sobre què entenem per salut i quins aspectes són importants al nostre entorn per mantenir-la.

El Consell dels Infants és un espai de participació, consulta i assessorament de l’Ajuntament d’Olot. Un dels seus objectius és donar a conèixer als adults el punt de vista dels infants no només en temes estrictament infantils, sinó en tots els aspectes relacionats amb la ciutat.

Aquest 2019 hi ha participat els alumnes de 5è de totes les escoles d’Olot. Un total de 380 escolars que han fet tres sessions de treball a les aules per treballar el tema que van escollir, la salut, i elaborar les 16 propostes que es van presentar al Ple de l’Ajuntament el 25 d’abril. A més de cada grup classe, hi ha hagut dos representants, 32 en total, que s’han reunit de manera mensual en les Trobades de Representants.