6 d’abril, activitats pel Dia Mundial de l’Activitat Física

Per desè any consecutiu, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física conjuntament amb el Departament de Salut s’afegeix a Agita Mundo i l’OMS per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física el proper dia 6 d’abril, amb l’objectiu de difondre el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.

Aquest any el lema és Activa la vida, millora la vida.

Des de l’ABS de la Vall d’en Bas, juntament amb l’Ajuntament del municipi, s’organitzen aquest dissabte 6 d’abril una sèrie d’activitats per potenciar l’exercici físic en el dia a dia.

Activitats programades sense inscripció prèvia:

  • 10h: Marxa nòrdica, sortida del Parc de Salut de Sant Esteve d’en Bas. La durada aproximada és d’entre una hora i mitja i dues. Es farà una ruta circular, anant fins els Hostalets d’en Bas, d’uns 6km. La ruta és planera i sense dificultat. Es recomana portar bastons.
  • 10:30h: Sessió d’steps. La sessió es farà a la sala annexa del Pavelló Municipal de Sant Esteve. La durada és de 60 minuts.
  • 12h: Sessió de pilates. La sessió es farà a la sala annexa del Pavelló Municipal de Sant Esteve. La durada és de 60 minuts.
  • 17h: Sessió de mindfulness a l’ABS de la Vall d’en Bas. Es recomana portar aigua i tindrà una durada de 90 minuts. Abans de la sessió es farà una explicació dels beneficis d’aquesta tècnica de meditació i es faran petites pràctiques.

Durant el matí (10:30h a 12:30h), a l’entrada del Pavelló Municipal de la Vall d’en Bas, també hi haurà una taula informativa amb professionals de la salut que realitzaran mesures de monòxid de carboni per calcular la quantitat de fum de tabac als pulmons.

El mateix dia a Les Planes d’Hostoles, s’organitza una caminada popular apta per a totes les edats. Se sortirà a les 10h del matí del consultori local del municipi i s’anirà fins el Gorg de la Plana i la Capella de l’Àngel.

El 10 d’abril serà el torn de Sant Feliu de Pallerols, que han organitzat una caminada popular pel municipi. El punt de sortida serà als Arbres d’en Casals a 2/4 de 10h del matí i s’arribarà fins a Santa Cecília. El recorregut és apta per a tothom i és necessari confirmar assistència abans del 8 d’abril trucant al consultori local: 972.44.42.98.

Activa la vida, millora la vida! #gentactiva #10anysDMAF