La vuitena edició dels Playbacks de l’Hospital per la Marató de TV3 ha recollit 8.542€

Més de 700 persones han omplert aquest diumenge el Teatre Principal d’Olot
Fins el 31 de març encara es poden fer donacions a la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries

Aquest diumenge el Teatre Principal d’Olot va tornar a omplir-se per celebrar la vuitena edició dels playbacks de l’Hospital per la Marató de TV3, aquest 2019 dedicada a la investigació i la recerca de les malalties minoritàries.

Una quinzena d’actuacions i quatre vídeos amb testimonis de pacients que tenen una malaltia minoritària van omplir en dues sessions el Teatre Principal d’Olot. Una hora i mitja de ball, música i salut que van permetre recollir 8.542€, que s’ingressaran íntegrament a la Marató de TV3. Aquests diners se sumaran als fins ara aconseguits per l’organització: 9.404.256€, una xifra que fins el 31 de març pot créixer.

L’espectacle va comptar amb un repertori musical variat, des de cançons contemporànies com Mà amiga d’Obeses o Con altura de Rosalía, fins a clàssics de la música com Un beso y una flor de Nino Bravo o Ne me quitte pas de Jacques Brel. Les actuacions musicals van anar acompanyades d’uns vídeos amb quatre testimonis que pateixen una malaltia minoritària i els seus facultatius de referència. L’Alba Font, amb una artrogriposi múltiple congènita, acompanyada de la seva psicòloga, Marta Linares; la Pilar Pujolar amb el Síndrome Sjögren i la seva metgessa de capçalera, Anna Mas; l’Adriana Llongarriu amb el Síndrome del Dolor Regional Complex i la seva metgessa rehabilitadora, Lídia Capellas, i la fisioterapeuta, Yvonne Moya; i l’últim de la nit va ser l’Aina Garcia amb el neuropediatre, Anton Foguet.

Una seixantena de professionals van col·laborar en la vuitena edició dels playbacks de l’Hospital per la Marató de TV3.

En vuit edicions, més de 50.000€
La Comissió de Playbacks de l’Hospital d’Olot ha organitzat, amb la de diumenge, vuit edicions d’aquest certamen per recollir fons per la Marató, tot i que fa tretze anys que des de la Fundació s’organitzen actes en benefici de La Marató. Des de la primera edició el 2011 fins a la d’aquest 2019 s’han recollit un total de 52.235€.

Marató35