Acte de reconeixement als treballadors

Divendres es va fer l’acte de reconeixement i homenatge als treballadors que es jubilen i als que celebren 25 anys a l’hospital aquest 2017. Durant l’acte, es va poder escoltar una conferència del professor garrotxí Miquel Colomer, que va parlar sobre la importància de l’educació, de la transmissió dels valors i de tenir referents clars, també en l’àmbit laboral. Colomer també va donar les gràcies per l’acolliment d’alumnes durant l’estada a l’empresa: “no podeu imaginar-vos el bé que feu amb l’estada a l’empresa. Els joves necessiten referents ferms”.

Posteriorment, es van atorgar els obsequis als treballadors que celebren 25 anys a l’hospital i als que es jubilen aquest 2017. Dos professionals van voler agrair a l’entitat els anys de professió. Per una banda, Yvonne Moya va adreçar-se als assistents i va resumir aquests 25 anys: “si hagués de resumir aquest temps, podria dir que he estat molt afortunada”; per l’altra, Carmen Gómez, que es jubilava, va donar les gràcies “especialment als companys de la unitat 2 d’hospitalització”.

En total, setze treballadors han celebrat 25 anys a l’entitat i sis més s’han jubilat aquest 2017. L’acte va finalitzar amb un aperitiu al hall de l’hospital.