Activitat teatralitzada: “Millora de la detecció i abordatge de la violència masclista”

Cal inscripció prèvia i serà el dijous 23 de novembre a les 18 h a la sala d’actes de l’Hospital d’Olot

El 25 de novembre és el Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones. És per això que des de la Comissió d’Igualtat impulsem una activitat orientada al col·lectiu sanitari, de serveis socials i de l’àmbit de l’administració per millorar la detecció i l’abordatge de la violència masclista en els serveis públics.

Per fer-ho, hem organitzat el dijous 23 de novembre a les 18h a la sala d’actes de l’Hospital d’Olot una activitat teatralitzada.

L’activitat pretén, per una banda conscienciar al professional que la violència masclista és actualment un problema de salut pública i que ell/a com a agent en el procés és una peça cabdal en la detecció i l’abordatge de casos, disposant de l’oportunitat que es genera en el moment de la relació amb la dona que pateix violència masclista, i per altra banda, fer palesa la necessitat de professionalitzar-se per fer millor aquesta tasca.

Per participar-hi, cal enviar un correu a direccio@hospiolot.cat. Les places són limitades i és una activitat oberta a tota la població.