Activitats per la Setmana Mundial Sense Tabac

Per donar el tret de sortida a la Setmana Mundial Sense Tabac (del 25 al 31 de maig) i amb el lema “Viu a sac, sense tabac!”, la Fundació organitza un parell d’activitats per potenciar l’exercici físic, els hàbits de vida saludables i la importància dels espais lliures de fum.

El dissabte 26 de maig a les 17h a l’entrada de l’hospital (zona exterior) es farà una sessió de country i a continuació una de ioga. Les dues activitats són gratuïtes i la participació és totalment lliure. Cal que porteu roba còmode i, en cas de sol, protecció solar.

Per concloure la setmana, durant tot el dijous 31 de maig hi haurà una escenificació molt visual i esquemàtica a l’entrada de consultes externes de l’hospital dels problemes que pot causar el tabac al cor dels fumadors i d’aquells qui hi tenen contacte directe.

El Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig) és una jornada promoguda per l’OMS des del 1988 i que es basa en centrar l’atenció sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública. Aquest 2018 l’esdeveniment se centra en el tema del tabac i les cardiopaties i altres malalties cardiovasculars, incloent-hi l’accident vascular cerebral, que combinades són les principals causes de mort al món.