Bressols Olot fa donació d’un bressol tèrmic a
l’Hospital d’Olot

S’ha finançat gràcies a diverses aportacions econòmiques

L’Associació sense ànim de lucre Bressols va fer donació aquesta setmana d’un bressol tèrmic per la sala de parts de l’Hospital d’Olot. Es tracta d’un bressol especial per a nadons que neixen sense vida i que, a través d’un sistema de refrigeració, permet facilitar el comiat als pares que han tingut una pèrdua perinatal i disposar de més temps per acomiadar-se del nadó.

La donació d’aquest bressol ha estat possibles gràcies a les aportacions econòmiques de diverses persones, les activitats que han organitzat des de l’Associació i la col·laboració i donatius d’altres empreses i entitats.

Bressols Olot té la seu a l’Hospital d’Olot, després que el mes de desembre se signés un acord amb el centre. Es tracta d’una branca de l’associació de servei de suport al dol de Girona, on actua des del 2009, i neix de la necessitat de les famílies garrotxines de disposar d’un espai proper i conegut per poder-se sentir segures i acompanyades durant el seu procés de dol, sense haver-se de desplaçar.

Una de les activitats que es fan al centre són els grups de suport terapèutics, que són mensuals i oberts a totes aquelles famílies que hagin patit aquesta pèrdua.