Canal Ètic

Vostè està accedint al sistema intern d’informacions de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. En aquest pot informar ràpida i fàcilment de les seves preocupacions sobre conductes indegudes reals o sospitoses que puguin afectar a la nostra entitat o al benestar de les persones.

El Canal d’Ètic no s’ha d’utilitzar per a acusar falsa o deliberadament a altres persones i no s’han d’aportar informacions errònies.

Aquest canal permet formular denúncies anònimes, tot i que recomanem que indiqui les seves dades d’identificació en la comunicació. Independentment de si finalment ho fa o no, consulti posteriorment la bústia de comunicació segura en aquesta mateixa pàgina. Això farà que sigui molt més segur i més fàcil comunicar-se amb nosaltres una vegada ens hagi reportat els fets.

Totes les comunicacions seran tractades de forma estrictament confidencial. Pot trobar més informació sota el punt del menú “Política de Privacitat“.

Les comunicacions relacionades amb possibles conductes indegudes també es poden denunciar a autoritats externes corresponents. Podeu trobar una descripció general a la política del canal ètic.