La Fundació celebra l’acte d’homenatge als professionals

Durant aquest darrer any s’han jubilat 12 persones i 12 més han celebrat 25 anys treballant a la Fundació. 
Per primera vegada, l’acte s’ha celebrat abans de Nadal. 

Aquest dijous 21 de desembre s’ha celebrat l’acte d’homenatge i reconeixement als treballadors que han complert 25 d’antiguitat o s’han jubilat durant el darrer any a la Fundació. En total vint-i-quatre persones a qui el president del Patronat, Josep Berga, i el director-gerent, Josep Maria Padrosa, han donat les gràcies.

Josep Maria Padrosa ha donat la benvinguda als assistents i els ha agraït la seva tasca a la Fundació durant aquests anys, per la seva dedicació i professionalitat durant la seva carrera professional a la institució. Durant l’acte també hi ha hagut parlaments, per una banda el d’Ester Puigdemont, infermera adjunta que enguany fa 25 anys que treballa a la Fundació; i, per l’altra, Montse Busquets, infermera d’urgències, que ha preparat un joc interactiu pels companys i assistents a la celebració. Puigdemont, durant el seu discurs, ha volgut tenir unes paraules de record a alguns companys que ja no són entre nosaltres: Pep Bisbe, Vicenta Bisbe i Maria Dolors Casacoberta. 

Els treballadors que s’han jubilat aquest darrer any són Fina Bassols, Angelina Batlle, Ana Blanco, Clara Blanco, Josep Maria Corominas, Quim Danés, Francesc Moiset, Anna Olivas, Adriana Ortega, Francesca Rafel, Josep Maria Triadú i Adela Vegas; i els que han celebrat 25 anys a la Fundació són: Sílva Arbós, Àngels Ayats, Conxita Bardenys, Montserrat Busquets, Maria Comaplà, Raül Galán, Joana Guitart, Àngels Lòpez, Ester Puigdemont, Anna Ruscada, Blanca Torrent i Adela Vegas.  Han fet entrega dels obsequis el president del Patronat, Josep Berga, i els membres del Patronat Cristòbal Colón, Dani Dorca i Montserrat Vayreda.  

L’acte ha finalitzat amb el parlament del President del Patronat de la Fundació, Josep Berga, que ha explicat que aquests actes no només són d’homenatge, sinó “sobretot d’agraïment per tota la feina feta” durant la seva trajectòria professional. 

2023-12-21T15:01:09+01:0021/12/2023|

Comparteix-ho amb la teva xarxa social

Go to Top