Celebració de l’acte d’homenatge als treballadors
de la Fundació

Durant aquest darrer any 6 persones s’han jubilat i 7 més han celebrat 25 anys treballant a la Fundació 

Aquest divendres 10 de juny s’ha celebrat l’acte d’homenatge i reconeixement als treballadors que han complert 25 d’antiguitat o s’han jubilat durant el darrer any a la Fundació. En total tretze persones a qui el president del Patronat, Josep Berga, i la directora de gestió de persones, Anna Fontaniol, han donat les gràcies.

Anna Fontaniol ha donat la benvinguda a la quarantena d’assistents i els ha agraït la seva tasca a la Fundació durant aquests anys, per la seva dedicació i professionalitat durant la seva carrera professional a la Fundació. Durant l’acte també hi ha hagut parlaments, per una banda de la Upe Gonzàlez, infermera d’urgències i que enguany fa 25 anys que treballa a la Fundació; i per l’altra, Roser Teixidor, pediatra que a principis d’any es va jubilar. Gonzàlez en un discurs molt emotiu ha posat èmfasi en la importància de treballar i atendre els pacients sempbre “des del cor” i ha remarcat que “tots som persones i tots portem una història“, que la empatia és importantísstima en aquesta professió. Per la seva banda, Teixidor ha tingut un record pels seus inicis a l’antic Hospital Sant Jaume i ha defensat fermament el manteniment de la sistema de públic de salut

Els treballadors que s’han jubilat aquest darrer any són Mercè Casamitjana, Lurdes Curós, Carme Linares, Magda Masó, Manuela Pastor i Roser Teixidor; i els que han celebrat 25 anys treballant a la Fundació són Núria Fulquet, Upe Gonzàlez, Quim Martínez-Torres, Josefa Moreno, Marta Olivet, Assumpció Pelegrí, Marta Sala, Carme Serra. Han fet entregat dels obsequis els membres del Patronat Santi Reixach i Josep Berga. 

L’acte ha finalitzat amb el parlament del President del Patronat de la Fundació, Josep Berga, que ha explicat que aquests actes no només són d’homenatge, sinó “sobretot d’agraïment per tota la feina feta” durant la seva trajectòria professional. 

2022-06-10T12:27:15+01:0010/06/2022|

Comparteix-ho amb la teva xarxa social

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top