Celebrat l’acte d’homenatge als treballadors

10 treballadors s’han jubilat en el darrer any i 11 han celebrat vint-i-cinc anys a la Fundació

Durant l’acte també s’ha pogut veure una part del documental del 5è aniversari del trasllat de l’Hospital

Aquest divendres 7 de juny s’ha celebrat l’acte d’homenatge i reconeixement als treballadors que compleixen aquest 2019 25 anys d’antiguitat a la Fundació i els que s’han jubilat en el darrer any. En total vint-i-una persones a qui el president del Patronat, Josep Mª Corominas, i el gerent del centre, Josep Mª Padrosa, han donat les gràcies.

Josep Mª Padrosa ha donat la benvinguda a la norantena d’assistents i ha explicat que aquest és un bon moment per mirar cap el futur i començar a plantejar quin Hospital volem pels propers anys.

El mes de novembre farà cinc anys del trasllat de l’Hospital i per celebrar-ho s’ha fet un documental analitzant la història del centre i què ha suposat el canvi de centre pels treballadors. Durant l’acte d’homenatge s’ha estrenat part d’aquest treball. El vídeo sencer es podrà veure el novembre en una sessió oberta a tota la població.

Els treballadors que s’han jubilat aquest darrer any són: Ana Maria Bravo, Maria Josefa Castillo, Pere Cortés, Josefina Felisart, Rosa Figueres, Carme Garcia, Glòria Guardiola, Marta Pagès, Tura Planella, Margarita Planella, Glòria Puigvert.Han participat en l’acte els membres del Patronat Cristòbal Colon, Clara Casanovas, Juan Correa, Manuel Faus i Josefina Puig. Els han que han complert 25 anys: Cristina Arcos, Lluïsa Gifre, Francisca Gil, Tura Martí, Magdalena Masó, Maria Plantalech, Filomena Torrecilla, Joan Tubella, Manel Vancells i Olga Villa. Els hi han donat els obsequis els membres del Patronat: Clara Casanovas, Cristòbal Colon, Juan Correa, Manuel Faus i Josefina Puig.

L’acte ha finalitzat amb el parlament del President del Patronat de la Fundació, Josep Maria Corominas, que ha remarcat “la qualitat humana” que identifica a aquest Hospital i l’entrega amb què tots els professionals treballen cada dia.

2020-05-19T15:05:08+01:0007/06/2019|

Comparteix-ho amb la teva xarxa social

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top