Celebrat l’acte d’homenatge als treballadors

17 treballadors s’han jubilat en els darrers dos anys i 13 han celebrat vint-i-cinc anys a la Fundació

Aquest divendres 4 de juny s’ha celebrat l’acte d’homenatge i reconeixement als treballadors que han complert 25 d’antiguitat o s’han jubilat durant el 2020 i el 2021. En total trenta persones a qui el president del Patronat, Josep Berga, i el gerent del centre, Josep Mª Padrosa, han donat les gràcies.

Josep Mª Padrosa ha donat la benvinguda a la seixantena d’assistents i els ha agraït la seva tasca a la Fundació durant aquests anys, no només durant aquest últim any de pandèmia, sinó per la seva dedicació i professionalitat durant la seva carrera professional a la Fundació. Durant l’acte s’ha fet un reconeixement als professionals que aquest 2021 compleixen 25 anys a la Fundació així com els que s’han jubilat recentment juntament amb tots aquells que s’havia d’homenatjar l’any passat, ja que la celebració havia quedat pendent degut a la pandèmia.

Els treballadors que es van jubilar l’any passat són Carmen Aguilera, Maria Biarnés, Dolors Guillaumes, Magdalena Marsal, Francisca Morejón, Carme Porras, Maria Prat, Carles Puig, Lluïsa Salavedra, Oriol Salomó i Josep Maria Triviño; i els que s’han jubilat aquest darrer any són Rosa Arjona, Manel de Peray, Isabel González, Mª Lluïsa Hernández, Dolors Reixach i Carmen Segura. Els que van complir els 25 anys el 2020 són Anton Foguet, Anna Marguí, Francisca Molins, Glòria Noguer, Francesca Rafel i Ramon Vilà; i el que ho han fet aquest 2021 son Laura Anglada, Montse Coll, Josep Maria Corominas, Marta Marcè, Adriana Monells, Núria Palomer i Isabel Tàpia. Els han acompanyat durant la celebració i fet entrega dels obsequis els membres del Patronat Santi Reixach, Anna Bosch i Josefina Puig, juntament amb la regidora de Salut de l’Ajuntament d’Olot, Mariona Camps.

L’acte ha finalitzat amb el parlament del President del Patronat de la Fundació, Josep Berga, que ha agraït la feina feta durant aquest any marcat per la pandèmia i remarcat “la qualitat humana” que identifica a aquest Hospital i l’entrega amb què tots els professionals treballen cada dia.

2021-06-08T08:21:43+01:0004/06/2021|

Comparteix-ho amb la teva xarxa social

Go to Top