Celebrat l’acte d’homenatge als treballadors

El passat divendres 8 de juny la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa va celebrar, com cada any, l’acte d’homenatge als treballadors que celebren 25 anys al centre i als que s’han jubilat aquest curs 2017/18. En total, 10 treballadors.

El tret de sortida a l’acte el va donar el gerent de la Fundació, Josep Mª Padrosa, i va seguir amb el parlament de l’alcalde d’Olot i president del Patronat de la Fundació, Josep Mª Corominas, que es va “treure” l’americana de polític i va parlar com a pacient. La seva malaltia, el seu càncer i les seves vivències com a pacient van centrar bona part de l’acte, com un petit homenatge a la feina ben feta pels professionals sanitaris.

Als treballadors que celebren aquest 2018 25 anys treballant al centre, se’ls va donar un obsequi que simbolitzava una finestra de les moltes que hi ha a l’hospital amb el següent escrit:

“Avui encara no has de tancar la finestra, avui encara queda tot un camí i un paisatge per pintar. Tu decidiràs el color. Deixa’m entreoberta, però no deixis que l’aire fred entri bruscament. Deixa que el sol guanyi a la pluja, que la teva experiència i coneixement sigui exemple d’actitud. T’encoratjo a mirar a dins i a fora; i el dia que em tanquis del tot, tanca’m sense por, tanca’m amb orgull, valora la vida que t’he deixat veure a través meu i que et serveixi per no oblidar-me”

Pels treballadors jubilats l’obsequi va ser una representació del quadre de l’artista olotí Joanmiquel Font que hi ha ubicat al hall de l’Hospital d’Olot i que expressa l’actitud abrupta, forta i de mala petja de la nostra terra, la Garrotxa.

L’acte va finalitzar amb un aperitiu a la terrassa de la cafeteria de l’hospital.