Celebrem el Dia Mundial de l’Activitat Física

Per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril) s’organitzen durant tot el mes activitats arreu del territori català per potenciar l’esport i els hàbits de vida saludables.

Aquest mes d’abril els centres d’atenció primària de la Fundació han organitzat algunes activitats per celebrar aquest fet i difondre el missatge: “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.

El CAP de Sant Esteve d’en Bas acollirà una sessió de ioga el dijous 19 d’abril a les 10h del matí. L’activitat es realitzarà al mateix CAP.

L’endemà el consultori de Sant Feliu de Pallerols, el divendres 20 d’abril, organitza una sortida-tastet de Marxa Nòrdica per l’entorn del poble. Hi haurà una instructora de marxa nòrdica que ens explicarà els beneficis d’aquesta activitat. La sortida és a 2/4 de 10h del matí a “Els arbres d’en Casals” a Sant Feliu de Pallerols.

L’última activitat serà el 8 de maig a Sant Joan les Fonts amb una caminada popular que sortirà a les 9h del matí del CAP del municipi i es farà una ruta per Santa Margarida de Bianya, en direcció Sant Pere Despuig i Ca l’Enric. Està previst tornar a 2/4 d’1h del migdia amb el tren “Tricu Tricu”.