Classes de preparació física al part a l’aigua

Tornen les classes de preparació física al part a l’aigua per a dones embarassades. Des d’aquest dijous 3 d’octubre i fins el mes de juny, una llevadora i una monitora donen instruccions per combatre els canvis que pateix el cos durant aquests mesos i donen eines i realitzen exercicis per millorar la circulació, la tonificació, la capacitat respiratòria, la flexibilitat articular i la conscienciació postural.

Durant el curs, les classes s’imparteixen a les instal·lacions del Club Natació Olot, amb el recolzament del servei de llevadores de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Les classes són els dijous de les 11:30h a les 13h, amb una primera mitja hora de xerrada i d’intercanvi de dubtes abans de començar l’activitat a l’aigua. El curset es pot fer a partir de la 13 setmana de gestació.

La inscripció s’ha de fer a les oficines del CNO, la matrícula és gratuïta i el preu és de 28€ per les sòcies i 38€ per les no sòcies. En el moment de la inscripció cal portar un document del ginecòleg on certifiqui que no hi ha cap impediment per poder participar a l’activitat aquàtica.