Com ens sentim els garrotxins i garrotxines?

Un estudi per detectar la soledat no volguda a la comarca per a totes les persones majors de 10 anys impulsat per l’atenció primària de la Fundació i la col·laboració de la Universitat de Vic i l’Institut de Recerca IRIS-CC. 

Davant els canvis que experimenta la nostra societat, apareix una problemàtica que ens preocupa i és l’augment de persones, de totes les edats, que se senten soles. Amb la idea de conèixer més a fons quina és la situació a la nostra comarca hem iniciat un projecte per tenir aquesta informació de la Garrotxa. L’objectiu de l’enquesta és saber com ens sentim els garrotxins i garrotxines per tal de, posteriorment, planificar accions per millorar el nostre benestar. 

Per això necessitem la vostra ajuda i recolzament per aconseguir que el màxim nombre de garrotxins i garrotxines de més de 10 anys responguin aquesta enquesta. Quantes més respostes tinguem, més real serà la imatge del que està passant a la nostra comarca. 

Us animem a descarregar-vos l’enquesta i fer-la on-line. Tot i que per arribar a tothom també hi haurà entrevistadores que aniran distribuint-se per diferents municipis, centres d’esport, ajuntaments i centres de salut per mirar que la diversitat que tenim a la Garrotxa quedi reflectida. 

L’enquesta va dirigida a totes les persones que viuen a la Garrotxa i que són majors de 10 anys. El termini per respondre és el dimecres 28 de març