Inscripcions i activitats: Dia Internacional de la Infermera

El 12 de maig se celebra arreu del món el Dia Internacional de la Infermera coincidint amb el naixement de Florence Nightngale, infermera britànica considerada la mare de la infermeria moderna. Nightingale va crear el primer model conceptual i va ser capaç de demostrar la importància de les cures.

Com cada any, des de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa hem organitzat una sèrie d’activitats per celebrar aquest diada.

El dimecres 15 de maig hi haurà la conferència de la psicòloga i coach Joana Frigolé, sota el títol “Aportació de valor en la professió infermera”. Aquesta professió implica acompanyament i tenir cura dels altres en moments en què se senten vulnerables, unes tasques estretament lligades a la importància de tenir cura també d’un mateix i del seu estat d’ànim per tal d’oferir qualitat, empatia i confiança en aquesta professió i en totes les lligades el sector de la salut.

El diumenge 19 de maig se celebrarà una matinal esportiva a l’Hospital, organitzada conjuntament amb el gimnàs Espai d’Olot. Hi haurà tres sessions:

  • 10h: ioga
  • 11h: zumba
  • 12h: spinning

Per garantir una bona organització és imprescindible la inscripció i pagament previ (5€), tant mitjançant la pàgina web com presencialment al gimnàs Espai. Els diners que es recullin es destinaran a la formació d’infermeria a l’Hospital. Hi haurà refrigeri per a tots els participants.

A més d’aquestes activitats, durant el mes de maig les infermeres de la Fundació es desplaçaran a les escoles de la comarca de la Garrotxa per explicar als nens i nenes de Cicle Superior què implica aquesta professió i intercanviar impressions sobre aquest col·lectiu.

Us animem a participar-hi!

Inscripcions

La matinal esportiva tindrà lloc el diumenge 19 de maig a la zona d’herba de l’entrada de l’Hospital. En cas de pluja, les sessions es faran igualment sota el porxo d’entrada a consultes externes.

El preu és de 5€ i per assistir cal una inscripció prèvia. També us podeu inscriure i fer el pagament al Gimnàs Espai d’Olot (Carrer Bolós baixos, 11).

Dia Internacional de la Infermera