COMUNICACIÓ2020-05-19T15:05:03+00:00

Comunicació

Casos amb COVID-19 a la Garrotxa

Casos amb COVID-19 a la Garrotxa

Actualitzem els casos amb COVID-19 que hem atès o gestionat des de la Fundació. 

  • 3 professionals aïllats
  • 4 pacients ingressats amb COVID-19.
  • 171 altes hospitalàries de pacients que han superat la COVID-19 i que han pogut tornar al domicili.
  • 36 defuncions a l’Hospital d’Olot de pacients amb COVID-19.
  • 20 pacients crítics amb COVID-19 a l’Hospital d’Olot, l’últim va ser el 29 de setembre de 2020. 

Última actualització: dimecres 30 de setembre de 2020

 

El senderisme a Catalunya, amb l’exposició “Grans reptes” a l’Hospital d’Olot

El senderisme a Catalunya, amb l’exposició “Grans reptes” a l’Hospital d’Olot

“Caminar, caminar i caminar” aquest és l’objectiu de l’Adriana i en Roger, els autors d’aquesta guia de senderisme per Catalunya i que ara també està exposada a l’Hospital d’Olot.

El camí de cavalls a Menorca, les muntanyes de la Vall d’Aran, el sender de l’Ebre o Carros de Foc al Parc Nacional d’Aigüestortes són les quatre rutes que es poden veure aquests dies al vestíbul de l’Hospital d’Olot.

Cada ruta està exemplificada amb un mapa, unes notes manuscrites amb vivències personals i fotografies dels paisatges, amb l’únic objectiu, segons els autors del projecte “Grans reptes”, de compartir experiències, mostrar vivències i ensenyar la proximitat de casa nostra. L’Adriana i en Roger ens ensenyen, des del seu punt de vista, els magnífics paisatges que tenim ben a prop de casa.

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, l’Hospital d’Olot acull aquesta exposició que potencia, precisament, una mobilitat sostenible i de respecte al medi ambient. Es pot veure al vestíbul del centre fins a mitjans d’octubre.

Enquesta sobre la mobilitat entorn a l’Hospital d’Olot

Enquesta sobre la mobilitat entorn a l’Hospital d’Olot

L’objectiu és detectar quines millores es poden fer en aquest aspecte i iniciar un procés
per a promoure la millora de l’accessibilitat a les instal·lacions.

L’Hospital d’Olot ha iniciat una enquesta per identificar els costums i les rutines d’accés dels usuaris, pacients i professionals al centre sanitari. L’objectiu és detectar quines millores es poden fer en aquest aspecte i iniciar un procés per a promoure la millora de l’accessibilitat a les instal·lacions.

L’any passat ja es va fer una enquesta d’aquest estil, destinada únicament a professionals sanitaris i impulsada per la Unitat de Pediatria Ambiental de la Fundació. Els resultats obtinguts evidenciaven una gran voluntat de canvi cap a uns hàbits de mobilitat més sostenibles i saludables.

És una enquesta anònima i relativament curta: CONTESTAR ENQUESTA

notícies
agenda
TV
Ràdio
Premsa

SERVEI DE CATALÀ I SALUT

Fruït d’un conveni des del març del 2009 amb el Consorci de la Normalització Lingüística, l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha potenciat un projecte conjunt que té com a objectiu reflexionar la diversitat i els hàbits lingüístics i la importància de fer del català una llengua comuna.
L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa és el primer centre hospitalari en adherir-se al voluntariat per la llengua. El projecte no és només innovador, sinó que pot ser un bon model per a la resta del territori.
El Departament de Cultura, als Premis Pompeu Fabra 2012, va premiar l’Hospital d’Olot a la categoria de Voluntariat Lingüístic que s’atorga a una iniciativa que hagi afavorit l’extensió de l’ús del català.
A més, cada any s’intenta potenciar i millorar l’ús del català en aquest àmbit professional mitjançant activitats de tota mena. El 2016, s’ha presentat un material elaborat pel Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental. Les tècniques Neus Farré, Rosa Maria Llunell i Núria Rossell van elaborar-lo per a la Fundació Hospital de Sant Celoni. D’aquesta Guia, el Servei de Català d’Olot-La Garrotxa ha seleccionat una part d’informació de l’apartat imatge i comunicació i la de l’apartat de Convencions gràfiques. Aquest material, sense alteracions, es pot consultar a continuació.

Guia lingüística de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

– Vídeos

Video corporatiu

Podeu veure tots els vídeos de la Fundació al compte de Youtube

VEURE TOTS ELS VÍDEOS
Go to Top