COMUNICACIÓ2020-05-19T15:05:03+01:00

Comunicació

Busquem metge o metgessa per la unitat d’atenció intermèdia

Busquem metge o metgessa per
la unitat d’atenció intermèdia

REQUISITS:

 • Títol superior universitari en Medicina.  
 • Especialitat via MIR en Medicina Interna, Geriatria o Medicina de Família. 

TAMBÉ ES VALORARÀ:

 • Formació específica en geriatria i/o cures pal·liatives. 
 • Experiència en diferents àmbits de l’especialitat d’atenció intermèdia. 
 • Experiència en el model hospitalari. 
 • Perfil generalista.
 • Bona relació interpersonal.
 • Capacitat de treball en equip.
 • Capacitat d’adaptació als canvis.

S’OFEREIX:

 • Relació contractual: contracte indefinit a jornada completa (1.688 hores anuals) amb un període de prova de quatre mesos.
 • Salari segons conveni SISCAT. 
 • Carrera professional segons conveni. 
 • Incorporació a concretar segons disponibilitat de la persona candidata. 
 • Programa actiu de formació continuada i reciclatge. 

CANDIDATS/TES INTERESSATS/ADES:

 • Carta de presentació exposant les motivacions per presentar-se a la convocatòria.
 • Enviar CV actualitzat amb les característiques següents: 
  • Nom i cognoms, data i lloc de naixement, lloc de residència i telèfons i correu electrònic
  • Mèrits acadèmics 
  • Mèrits professionals
 • Enviar-ho a través de la borsa de treball de la Fundació, amb el codi de selecció: Ref. 01METATINT/2024. 

La Fundació impulsa un programa específic de benestar professional

La Fundació impulsa un programa específic de
benestar professional

L’objectiu del programa [A]Salut és que els professionals millorin el seu benestar i adquireixin alguns hàbits saludables. 
Durant aquest primer any hi han participat 130 professionals, un 22% de la plantilla, i s’han registrat 1.312 accions. 

El maig del 2023 la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa va engegar el programa [A]Salut amb l’objectiu de millorar el benestar dels professionals i adquirir nous hàbits saludables

Es basa en una relació de confiança entre el professional i la institució, en la qual es plantegen una sèrie de fites a assolir per tal d’aconseguir ambdós objectius. És a dir, s’ha elaborat una cartera d’accions dirigides i unes altres d’autogestionades que s’ofereixen de manera periòdica i interrompuda a tots els professionals. Pel que fa a les dirigides, hi ha un professional expert que lidera l’activitat i es fan un dia la setmana, com les sessions d’estiraments, de meditació o de massatge terapèutic; en canvi, les autogestionades són de lliure participació i els professionals les poden fer en qualsevol moment i no necessiten d’una direcció concreta -assistència a la sala de teràpia immersiva o passejada al bosc Tres Roures-. 

Aquest programa pretén consolidar la cura i l’autocura de forma continuada a través de l’intercanvi d’accions en funció de les activitats dutes a terme. D’aquesta manera es va habilitar un registre en línia de les accions, amb algunes limitacions (per exemple, només es pot registrar una activitat setmanal) i una graella d’intercanvi per a aquestes accions. Les accions s’organitzen en quatre pilars de benestar: el físic, l’emocional, l’alimentari i el comunitari. 

Es tracta d’un programa exclusiu de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa orientat tant als professionals del centre hospitalari com de les àrees bàsiques de salut. 

El maig va fer un any de l’inici del programa i se n’ha fet una avaluació i enquesta de satisfacció. Durant aquest temps hi ha 130 professionals que s’hi han adherit, xifra que representa un 22% de la plantilla, i s’han registrat un total de 1.312 accions. L'[A]Salut és valorat pels professionals amb una nota de 9,01 i els aspectes amb què més els ha ajudat són: adquirir rutines saludables, l’estrès, la correcció postural i el dolor. 

L’objectiu a partir d’ara és consolidar el programa i adaptar les activitats a les noves necessitats dels professionals de la Fundació. 

I Concurs de fotografia sobre lactància materna

I Concurs de fotografia sobre lactància materna

Organitza la Comissió de Lactància de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

La pèrdua de referents culturals de la criança al pit és, sens dubte, el que més dificulta a les mares la seva decisió d’alletar. Aquest concurs té com a objectiu fomentar, promocionar i normalitzar la lactància materna en la nostra societat a través de l’art de la fotografia, mostrant imatges de mares en actitud d’alletar. 

Pot participar-hi qualsevol persona major d’edat

Queden exclosos de la participació els membres de la Comissió de Lactància de la Fundació que participen en l’organització del concurs i els membres del jurat. 

Cada participant podrà presentar un màxim d’una fotografia. Les fotografies presentades han de ser inèdites. No s’admetran fotografies guardonades en d’altres concursos, comercialitzades o publicades en mitjans impresos o digitals (xarxes socials, webs, blogs…) o que tinguin com origen altres fotografies guardonades, comercialitzades o publicades (amb qualsevol característica similar que consideri el jurat i/o l’organització del concurs). És imprescindible ser el propietari intel·lectual de les fotografies presentades. Si no ets l’autor/a de les fotos, assegura’t de tenir els permisos necessaris per presentar-les. 

Les fotografies han de mostrar imatges de lactància materna, en les quals apareguin mares alletant als seus fills o filles, en situacions diverses. 

 • Les fotografies han de tenir una resolució òptima. Els arxius que s’envïin han de ser JPEG o TIFF i tenir una resolució de 300ppi píxels com a mínim. 
 • NOMÉS S’ADMETRAN IMATGES EN FORMAT HORITZONTAL
 • A les fotografies no hi poden aparèixer noms, marques o dates. 
 • Es recomana realitzar les fotografies amb càmeres d’un mínim de 12 megapíxels en el cas que es facin en un mòbil i no fer servir el flash. 
 • Les fotografies poden ser en blanc/negre o color. 
 • Les fotografies que no compleixin els requisits de format i mides seran desqualificades. 

Participaran totes les fotografies inscrites mitjançant el formulari de la pàgina web. El termini de presentació és del divendres 21 de juny al diumenge 14 de juliol de 2024.

Per participar-hi només cal omplir el formulari i pujar la fotografia. En cas d’aparèixer persones reconeixibles a la fotografia, també cal signar els drets d’imatge i adjuntar-los.

Autorització drets d’imatge

El jurat està format pels membres de la Comissió de Lactància de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i organitzador del concurs. La decisió del jurat serà inapel·lable. 

Totes les fotografies presentades i acceptades es penjaran a la pàgina web de la Fundació. A més, una selecció de fotos considerades per l’organització formaran part d’una exposició que s’iniciarà al vestíbul de l’Hospital d’Olot el dijous 1 d’agost, que coincideix amb la Setmana Mundial de la Lactància Materna. 

El premi es lliurarà durant aquella setmana. S’avisarà personalment amb antelació al guanyador.  

Hi haurà un únic premi que consistirà en 250€, donatiu del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona, i un lot de productes de la Fageda.

notícies

SERVEI DE CATALÀ I SALUT

Fruït d’un conveni des del març del 2009 amb el Consorci de la Normalització Lingüística, l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha potenciat un projecte conjunt que té com a objectiu reflexionar la diversitat i els hàbits lingüístics i la importància de fer del català una llengua comuna.
L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa és el primer centre hospitalari en adherir-se al voluntariat per la llengua. El projecte no és només innovador, sinó que pot ser un bon model per a la resta del territori.
El Departament de Cultura, als Premis Pompeu Fabra 2012, va premiar l’Hospital d’Olot a la categoria de Voluntariat Lingüístic que s’atorga a una iniciativa que hagi afavorit l’extensió de l’ús del català.
A més, cada any s’intenta potenciar i millorar l’ús del català en aquest àmbit professional mitjançant activitats de tota mena. El 2016, s’ha presentat un material elaborat pel Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental. Les tècniques Neus Farré, Rosa Maria Llunell i Núria Rossell van elaborar-lo per a la Fundació Hospital de Sant Celoni. D’aquesta Guia, el Servei de Català d’Olot-La Garrotxa ha seleccionat una part d’informació de l’apartat imatge i comunicació i la de l’apartat de Convencions gràfiques. Aquest material, sense alteracions, es pot consultar a continuació.

Guia lingüística de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

– Vídeos

Video corporatiu

Podeu veure tots els vídeos de la Fundació al compte de Youtube

Go to Top