Connectem!, nova exposició a l’Hospital d’Olot

L’exposició mostra el procés de desenvolupament del projecte realitzat pels alumnes del PFI-PTT Garrotxa i es podrà veure fins a final de juny

Connectem! és un projecte desenvolupat pels alumnes del PFI-PTT Garrotxa que fa un reconeixement al personal sanitari de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa per la feina feta durant la pandèmia. El projecte s’ha fet en col·laboració de l’Hospital d’Olot, Integra, el Restaurant Can Xel i els centres d’educació secundària INS Bosc de la Coma i INS La Garrotxa.

L’exposició mostra les diferents fases de desenvolupament del projecte i com aquest arriba al resultat final. Es tracta d’un projecte transversal dels alumnes dels mòduls formatius de les especialitats que s’imparteixen al centre, on es treballen conceptes i competències adquirits al llarg del curs. El Pla de Transició al Treball Garrotxa (PTT) és un Pla de Formació i Inserció (PFI) que treballa per la reinserció als estudis i la incorporació al món laboral de joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen l’ESO.

El passat abril Connectem! va rebre el 2n Premi ImpulsFP que atorga el Departament d’Educació en la modalitat Innovació PFi. En aquesta modalitat es valora la innovació duta a terme per donar resposta a una necessitat d’un usuari o entitat.

El projecte finalitzarà el proper 21 de juny amb l’entrega d’uns detalls que han preparat el mateixos alumnes per als professionals de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.