‘Créixer en família’

El proper dijous 30 de març s’inicia un cicle de tallers per a famílies amb fills i filles de 0 a 3 anys a l’Institut Municipal d’Educació (IME).

És un cicle de sis sessions de dues hores on els pares i mares reflexionaran i intercanviaran vivències sobre l’educació dels seus fills i filles, guiats per una professional experta en la formació de famílies que els donarà eines per a la criança positiva.

El cicle neix dins el programa formatiu ‘Créixer en família’, dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el seu reconeixement i la confiança. Es dona un espai de comunicació entre pares i mares interessats a conèixer aspectes que puguin influir de manera positiva en l’educació i en el desenvolupament dels seus fills i filles i conviden a reflexionar sobre les seves experiències.

Si esteu interessats/des a venir, cal enviar un correu electrònic amb el nom i telèfon a l’adreça: ime@olot.cat (fins el 17 de març). La inscripció és gratuïta.

Les dates de realització dels tallers seran els dijous 30 de març, 6 i 20 d’abril, 4, 18 i 25 de maig (de 20h a 22h) a l’IME (Av. Sant Joan de les Abadesses, 20-22 d’Olot).