Donació d’una escultura de l’artista olotina Anna Manel·la a l’Hospital d’Olot

L’artista olotina va morir a finals de 2019 i les seves filles han volgut fer aquesta donació en agraïment al personal sanitari que la va atendre, principalment al Servei de Medicina Interna i de Cures Pal·liatives

D’aquesta manera, un any després de la mort de l’artista olotina, les filles d’Anna Manel·la han volgut agrair al personal sanitari la seva dedicació i atenció durant la malaltia de la seva mare. L’escultura anomenada Demà és un infant assegut que denota fragilitat i soledat, característiques de l’obra de Manel·la i s’instal·larà al despatx del Servei de Medicina Interna de l’Hospital d’Olot.

Anna Manel·la Llinàs (Olot, 1950-2019) va ser una artista reconeguda per les seves escultures, quadres i dibuixos. En la seva obra convergeixen la solitud, la fragilitat, la tristesa, la serenor, la memòria i el silenci. Algunes de les seves escultures es poden veure al carrer Sant Tomàs d’Olot, a la vila vella de Santa Pau, al carrer del Veïnat de Salt o a la Plaça de Can Jordana de Sant Boi de Llobregat.