El 13 de gener, setena edició dels playbacks de l’Hospital per a la Marató de TV3

  • Treballadors de l’Hospital han preparat una dotzena d’actuacions de playback que es representaran en dues sessions
  • Durant les edicions anteriors s’han aconseguit recollir més de 34.000 € que s’han donat íntegrament a la Marató de TV

La comissió de playbacks de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa organitza, el pròxim diumenge 13 de gener, la setena edició dels playbacks de l’Hospital a favor de la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer. Serà en dues sessions: a les 16.30h i les 19h, al Teatre Principal d’Olot, i hi participaran una cinquantena de treballadors del centre.

L’espectacle, com en anteriors edicions, comptarà amb una dotzena d’actuacions musicals i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. El preu de les entrades és de 12 €, 10 € o 8 €, en funció de la ubicació de les butaques. Les entrades, que es posaran a la venda el dimarts 18 de desembre a les 10 h, es podran comprar als punts de venda habituals d’Olot Cultura: a la pàgina web (www.olotcultura.cat), a la taquilla del Teatre i a Can Trincheria.

Totes aquelles persones que no puguin assistir a l’espectacle del diumenge 13 de gener i vulguin col·laborar econòmicament amb la Marató de TV3, poden dipositar els diners a la bústia ubicada al centre, a la recepció de direcció (planta 2). Els diners que es recullin es donaran íntegrament a la iniciativa solidària.

La comissió de playbacks de l’Hospital d’Olot ha organitzat sis edicions d’aquest certamen per recollir fons per a la Marató. En la primera edició del 2011, dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits, es van recollir 2.615 €; el 2012, que es va dedicar al càncer, 2.500 €. Les dues primeres edicions del festival es van representar a la Sala Torín. El 2013 anava destinada a les malalties neurodegeneratives i es van recollir 6.700 €; el 2014 es va centrar en les malalties del cor i es van aconseguir 7.100 €; el 2015 va ser el torn de la diabetis i l’obesitat, i es van recaptar 7.750 € i l’última edició va ser la del 2016, dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, en què es va batre el rècord de recaptació amb 8.014 €. Des del 2013, els playbacks s’han representat sempre al Teatre Principal d’Olot i en aquests sis anys s’han aconseguit 34.679 €. 

La Marató de TV3 dedicarà aquest any el programa al càncer. Serà la tercera edició dedicada a aquesta malaltia i se celebrarà el 16 de desembre, en una gala representada per la periodista Gemma Nierga i el músic Ramon Gener. A Catalunya Ràdio l’encarregat serà el periodista català, Roger Escapa. Les donacions a la Marató 2018 es poden fer fins al 31 de març del 2019. La Marató de TV3 diu molt de tu.