El senderisme a Catalunya, amb l’exposició “Grans reptes” a l’Hospital d’Olot

“Caminar, caminar i caminar” aquest és l’objectiu de l’Adriana i en Roger, els autors d’aquesta guia de senderisme per Catalunya i que ara també està exposada a l’Hospital d’Olot.

El camí de cavalls a Menorca, les muntanyes de la Vall d’Aran, el sender de l’Ebre o Carros de Foc al Parc Nacional d’Aigüestortes són les quatre rutes que es poden veure aquests dies al vestíbul de l’Hospital d’Olot.

Cada ruta està exemplificada amb un mapa, unes notes manuscrites amb vivències personals i fotografies dels paisatges, amb l’únic objectiu, segons els autors del projecte “Grans reptes”, de compartir experiències, mostrar vivències i ensenyar la proximitat de casa nostra. L’Adriana i en Roger ens ensenyen, des del seu punt de vista, els magnífics paisatges que tenim ben a prop de casa.

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, l’Hospital d’Olot acull aquesta exposició que potencia, precisament, una mobilitat sostenible i de respecte al medi ambient. Es pot veure al vestíbul del centre fins a mitjans d’octubre.