Carregant Esdeveniments

El diumenge 8 de maig a les 12 h del migdia se celebrarà a l’Hospital d’Olot l’acte d’homenatge a les víctimes de la pandèmia. El reconeixement neix del projecte “Covid, lliçons de vida”, una iniciativa conjunta entre la Fundació Hospital i alguns instituts de la comarca per donar veu a tota la gent que ha patit una pèrdua en temps de pandèmia.

Durant l’acte s’explicarà com ha estat aquest treball conjunt entre estudiants de 12 i 13 anys i professionals sanitaris de la Fundació. També es presentarà la coreografia de percussió corporal, que amb la direcció del músic osonenc Santi Serratosa van enregistrar a principis d’abril al Parc Nou d’Olot; i, abans de finalitzar, hi haurà una actuació de la colla castellera els Xerrics d’Olot amb un pilar especial.

L’acte vol retre un homenatge conjunt a totes les víctimes, a les seves famílies, a tots els professionals que hi han treballat per fer-hi front i a la societat en general per l’esforç d’aquests dos anys.

És obert a tothom i es farà a l’exterior (davant de consultes externes).

Comparteix-ho amb la teva xarxa social

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top