Carregant Esdeveniments

Lluèrnia, el festival del foc i de la llum, aquest 2020 s’ha reinventat i s’ha estès per tota la ciutat d’Olot i el seu entorn. A causa de la pandèmia, s’ha decidit descentralitzar l’esdeveniment, tal pel que fa al calendari com a la seva ubicació.

L’Hospital d’Olot ha estat un dels punts escollits per posar-hi una instal·lació de llum. Concretament una estructura que simularà greda i que simbolitzarà la lluita per tirar endavant, enfrontar les penes i sanar. Amb la paraula “Medeor”, provinent del llatí, que té aquest significat. L’estructura es podrà veure a partir del 18 d’octubre i fins el 27 de novembre a l’exterior de l’entrada principal de l’Hospital (davant la cafeteria).

Paral·lelament a aquesta instal·lació principal, també es col·locarà als tres patis interiors del centre una proposta lluminosa que simbolitza l’agraïment als professionals de la salut que durant aquests mesos estem treballant per fer front a la pandèmia.

Més informació

Comparteix-ho amb la teva xarxa social

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top