Carregant Esdeveniments

El divendres 21 de juny a les 13:45h a la sala d’actes de l’Hospital d’Olot es farà la sessió ‘El benestar i la salut del professional sanitari’. Es parlarà de la Fundació Galatea i el programa PAIMM (Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt), un programa que dona assistència als col·legiats dels col·legis de metges de Catalunya amb trastorns mentals i/o conductes addictives a l’alcohol i altres drogues. També s’orienta al tractament i a la recuperació dels metges per tal de garantir el seu retorn i la integració a l’exercici de la professió en òptimes condicions.

La sessió anirà a càrrec d’Anna Mitjans, responsable de projectes corporatius al Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i Fundació Galatea, i Carolina Roig, responsable del PAIMM del Col·legi de Metges de Girona (COMG).

La sessió és oberta a tots els treballadors sanitaris col·legiats de l’Hospital i l’atenció primària (també ICS): personal mèdic, d’infermeria, de farmàcia, treball social, fisioteràpia, psicologia i odontologia.

Veure cartell informatiu

Comparteix-ho amb la teva xarxa social

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top