Exposició a l’Hospital d’Olot dels premis d’arquitectura de les comarques de Girona

La inauguració de l’exposició serà dimecres 2 d’octubre a les 19:30h a la sala d’actes de l’Hospital d’Olot
La mostra presenta els 26 projectes premiats i seleccionats, dels quals 8 són obres de La Garrotxa

El pròxim dimecres 2 d’octubre a les 19:30h s’inaugurarà l’exposició “Obres seleccionades i premiades dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019” a la sala d’actes de l’Hospital d’Olot. La mostra, que es podrà veure fins el 6 de novembre, inicia amb aquesta primera parada, el seu viatge per les comarques gironines per donar a conèixer l’arquitectura realitzada durant el 2018.

En el decurs de l’acte, dos dels despatxos d’arquitectura que han estat reconeguts en aquesta 22a edició explicaran els seus projectes en una conferència. Per una banda, hi intervindrà el despatx unparelld’arquitectes format per Eduard Callís i Guillem Moliner, Premi en la categoria Arquitectures per l’Obra Dues cases en una a Llagostera; i de l’altra, el despatx Massip-Bosch format per Enric Massip Bosch, reconegut amb una Menció d’Arquitectures amb l’obra Institut Escola a Sant Joan de les Abadesses. 

Enguany, la mostra que aglutina els 26 projectes premiats i seleccionats, ha estat dissenyada i comissariada pels arquitectes Juli Sanjuan i Aleix Turon, i el dissenyador industrial Adrià Margall, que van guanyar el concurs promogut per la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb la proposta TOT-HEM. Cal remarcarque entre aquestes 26 obres hi trobem una presència destacada de projectes emplaçats a les comarques de la Garrotxa i del Ripollès. En total són 8 obres de la ciutat d’Olot, Les Preses, Sant Joan de les Abadesses i Santa Pau.