Exposició fotogràfica “Vida regalada” de Donem Girona 

Es pot visitar des del 30 de novembre fins el 12 de desembre al vestíbul de l’Hospital d’Olot
El 12 de desembre també s’ha organitzat una taula rodona amb pacients i professionals per tancar l’exposició

L’exposició fotogràfica itinerant “Vida regalada” és un projecte de l’Associació Donem Girona, una entitat formada per pacients trasplantats, donants, professionals de la salut i persones sensibles a la donació. Els objectius d’aquest projectes són, per una banda, agrair als donants i a les famílies la seva generositat i altruisme i, per l’altra, conscienciar la societat de la importància de la donació.

Per aquest motiu, des de fa un any aproximadament, s’organitza l’exposició fotogràfica itinerant “Vida regalada” que mostra el temps de vida extra de què gaudeixen els receptors gràcies a la donació. Aquesta exposició s’ha pogut veure a totes les facultats de Girona, a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta, a la seu del Col·legi de Metges de Girona, a l’Hospital de Figueres, a la Clínica Girona i ara continua el seu recorregut a l’Hospital d’Olot. 

El 30 de novembre es dona el tret de sortida a l’exposició i el dimarts 12 de desembre es farà una xerrada a la sala d’actes de l’Hospital d’Olot per explicar la importància de la donació d’òrgans. Hi participaran els testimonis Joan Maria Indurain, trasplantat de ronyó, i Josep Soler Bonany, trasplantat de pulmó, com a pacients; Santiago Arcega Sainz, infermer de l’equip de coordinació de donació de l’Hospital Trueta i membre de Donem Girona; i Anna Grabolosa, infermera i coordinadora de la comissió de donació de donació de còrnies de l’Hospital d’Olot. La benvinguda anirà a càrrec del Lluís Ramió i Torrentà, director mèdic de la Fundació, i l’acte serà presentat per Meius Ferrés Fluvià, cap de comunicació i relacions institucionals de la UdG.

La sessió és oberta a tothom i s’espera que es faciliti als assistents un espai de reflexió i pensament perquè s’acabin decidint a fer-se donants. 

Programa taula rodona Donem Girona 12 de desembre