Exposició “Reflexió, sàtira i fotografia” de Josep Janer

L’exposició fotogràfica s’inaugurarà el dimarts 12 de novembre i es podrà veure al hall de l’Hospital fins l’11 de desembre

Reconversió és l’exposició fotogràfica de Josep Janer, nascut a Badalona i veí d’Olot des de fa pocs anys, que explica la història d’un fotògraf en recerca d’unes imatges-poemes, com en el seu moment van fer-ho el poeta i dramaturg Joan Brossa i el fotògraf Chema Madoz.

L’art i la tècnica de combinar objectes casolans la va experimentar el propi artista a casa seva, on va acabar descobrint que la fotografia no és merament el que representa -una simple natura morta-, sinó que transmet el valor afegit d’una expressió fotogràfica.

La sàtira i la reflexió són els ingredients que Janer aporta en aquesta exposició que pretén endinsar-nos en una visió diferent dels objectes i del món en general.

L’exposició, que s’ha fet amb el suport de la jove associació fotogràfica BESALUX, es podrà veure al hall principal de l’Hospital d’Olot fins l’11 de desembre. La inauguració serà el dimarts 12 de novembre a les 19:30h al mateix espai.