Faig un any!

Hola, nens i nenes de la Garrotxa!
Ara fa un any que vaig néixer i ho vaig fer aquí, a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, de la mà de l’Equip Pediàtric Territorial de la Garrotxa. Em van batejar com a Follet de la Garrotxa i em van demanar que ajudés als més petits de la casa a saber què vol dir cuidar bé de nosaltres mateixos, conèixer quins són els hàbits saludables per tenir una salut de ferro i que cada any els donés algun consell de salut que pares i fills poguessin aplicar al seu dia a dia.
És per això, que un any més tard, i ja havent-me passejat per tots els racons i raconets de l’Hospital amb els meus amics del bosc, he tornat a venir perquè celebrem plegats el Dia Mundial de la Salut, el 7 d’abril. Us tinc moltes coses preparades, però de moment, només us en puc avançar una.
Recordeu les fotografies que ens vam fer l’any passat durant el 7 d’abril per tot l’hospital? Doncs ja les tenim totes impreses i a punt perquè les pugueu veure. Amb elles hem construït un gran mural amb la meva forma, la del Follet, que podreu veure a partir d’aquest dia a l’entrada de consultes externes.
Estigueu ben atents perquè us aniré informant de tot el que passarà a l’Hospital d’Olot el proper 7 d’abril.
Us hi espero a tots! No em falleu!