Gat d’honor als professionals sanitaris

És en reconeixement a la tasca que tot el col·lectiu, conjuntament amb els cossos de seguretat i d’emergències, han fet durant la pandèmia de la Covid-19

Aquest cap de setmana la Comissió de Festes del barri de Sant Miquel d’Olot va entregar a la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i als Tècnics del Transport Sanitari el gat d’honor en reconeixement a la tasca feta durant la pandèmia. A banda del col·lectiu sanitari, la Comissió també va tenir una menció especial a Càritas Garrotxa, Creu Roja, Protecció Civil, Policia Local i Mossos d’Esquadra de la Garrotxa.  

El distintiu és una rèplica del gegant del barri, un gat, que cada any s’atorga a una entitat, associació, col·lectiu o persona en reconeixement a la seva feina o trajectòria personal. 

Més reconeixements

També aquest 2021, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot va fer un reconeixement a tots els cossos d’emergències i seguretat així com a les entitats socials a l’acte de la XV edició dels premis “Garrotxí de l’any 2020” amb l’entrega d’un diploma commemoratiu. 

Moltes gràcies a tots!