III Jornada de millora en la seguretat dels pacients de les Comarques Gironines

Us volem fer partícips de la III Jornada de Millora en la Seguretat dels Pacients a les Comarques Gironines que tindrà lloc al Teatre Comtal de Ripoll, el 17 de novembre de 2017. Un punt de trobada dels principals centres sanitaris de la demarcació de Girona al voltant d’una jornada professional.

La jornada vol esdevenir un espai comú on compartir i debatre les estratègies en seguretat del pacient que es desenvolupen a les comarques gironines. Una iniciativa que va néixer el 2012, amb esperit integrador i d’aprenentatge comú en matèria de seguretat del pacient i que repetim aquest any amb l’objectiu de consolidar-la en el temps com un espai bianual de trobada dels professionals sanitaris de les comarques gironines.

Aquesta  tercera jornada vol unir l’experiència i la visió dels diferents nivells assistencials sanitaris (hospitalització d’aguts, sociosanitari i atenció primària) en relació als  projectes de seguretat desenvolupats i implementats en els centres, plantejant alhora futures tendències. El programa està coordinat pels referents en seguretat dels centres que hi participen.

La inscripció s’ha de fer a la pàgina web de l’Hospital de Campdevànol.