L’11 de desembre, nova edició dels playbacks de l’Hospital per la Marató de TV3

Treballadors de l’Hospital han preparat una quinzena d’actuacions de playback que es representaran en dues sessions. 
Es recupera aquest espectacle, que es va aturar durant la pandèmia de la COVID-19. L’última edició va ser el 2019 i es van recaptar 8.542 €.

La Comissió de la Marató de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa organitza, el pròxim diumenge 11 de desembre, una nova edició dels playbacks de l’Hospital a favor de la Marató de TV3. Aquest 2022 està dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. 

Es faran dues sessions: a les 16.30 h i les 19 h, al Teatre Principal d’Olot, i hi participaran una cinquantena de treballadors del centre. L’espectacle comptarà amb una quinzena d’actuacions musicals i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. El preu de les entrades és de 12 €, 10 € o 8 €, en funció de la ubicació de les butaques, i es mantenen els preus del 2019. Les entrades, que es posaran a la venda el divendres 11 de novembre a les 10 h, es podran comprar als punts de venda habituals d’Olot Cultura: prioritàriament a la pàgina web (www.olotcultura.cat) i a la taquilla del Teatre (de dilluns a dimecres de 10 h a 13 h i dijous i divendres de 10 h a 13 h i de 17.30 h a 20 h). 

A banda de les actuacions musicals, l’espectacle també comptarà amb la participació d’experts en salut cardiovascular del nostre territori i la intervenció de nens i nenes vinculats a la Fundació, que aportaran la seva particular visió de com hem de cuidar els nostres cors. 

Els playbacks de l’Hospital es faran una setmana abans del programa de TV3 i Catalunya Ràdio, que serà el 18 de desembre. La campanya de sensibilització i difusió sobre les malalties que afecten el sistema circulatori -les artèries i les venes- del nostre cos ja ha començat i es pot seguir a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaMaratoSempreBatega

La Comissió fa tres anys que no organitzava aquesta activitat; l’última edició va ser el 2019, abans de la pandèmia de la COVID-19. Tot i això, des de la Fundació no s’ha deixat de treballar pe recaptar diners per a aquesta causa. El 2020 es va editar un calendari solidari amb imatges dels mesos més durs de la pandèmia i es van recollir 11.000 €, el rècord de donació que s’ha fet mai des de la Fundació. El 2021 es va organitzar un sorteig intern entre els professionals i es va fer un donatiu de 764 €. 

Marató39