La cantautora Judit Neddermann, nova parada del cicle de concerts Sinèrgic a l’Hospital d’Olot

Aquest matí la unitat 1 d’hospitalització ha acollit un concert de Judit Neddermann

Avui al matí la cantautora Judit Neddermann ha fet un concert de petit format dins el cicle de concerts a centres hospitalaris i penitenciaris de la demarcació de Girona, el Sinèrgic. Ha tingut lloc a les 12 h del migdia a la unitat 1 d’hospitalització amb els pacients de llarga estada i convalescència

El cicle Sinèrgic organitza concerts a presons i centres sanitaris de Girona per tal d’humanitzar els centres assistencials i reivindicar el poder transformador de la música i la necessitat de dinamitzar culturalment els espais d’assistència mèdica. 

La productora Neandertal Records du a terme aquest projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Girona. Aquests concerts estan destinats a acompanyar les persones treballadores del centres, familiars i pacients. 

La Fundació, compromesa amb la cultura

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ja fa temps que treballa en aquesta línia, sobretot de la mà de l’Observatori d’Humanitats i amb l’objectiu de connectar la salut, la cultura i la societat a través d’activitats en diferents àmbits. Entre altres línies de treball es busca la dinamització de les zones comunes o de pas del centre per poder-hi fer exposicions i l’any passat va organitzar concerts de petit format amb artistes locals a diferents espais de l’Hospital.