La cantautora Marta Shanti, nova parada del cicle de concerts A tocar a l’Hospital d’Olot

La Unitat 1 d’hospitalització ha acollit un concert de Marta Shanti. 

Avui al migdia, la cantautora Marta Shanti ha fet un concert de petit format dins el A tocar, el cicle de concerts a centres hospitalaris i penitenciaris de la demarcació de Girona. Ha tingut lloc a les 12 h del migdia, a la unitat 1 d’hospitalització, amb els pacients de la unitat d’atenció intermèdia. 

Marta Shanti és una artista catalana que proposa música inspirada en les seves pròpies vivències personals. La identitat catalana, l’amor per la natura, la transformació social, la proximitat i la inclusió són els valors que transmeten les seves cançons. 

El cicle A tocar organitza concerts a presons i centres sanitaris de Girona per tal d’humanitzar els centres assistencials i reivindicar el poder transformador de la música i la necessitat de dinamitzar culturalment els espais d’assistència mèdica. 

La productora Neandertal Records du a terme aquest projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Girona. Aquests concerts estan destinats a acompanyar les persones treballadores dels centres, familiars i pacients

La Fundació, compromesa amb la cultura

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ja fa temps que treballa en aquesta línia, sobretot de la mà de l’Observatori d’Humanitats, amb l’objectiu de connectar la salut, la cultura i la societat a través d’activitats en diferents àmbits. Entre altres línies de treball, es busca la dinamització de les zones comunes o de pas del centre per poder-hi fer exposicions. L’any passat va organitzar concerts de petit format amb artistes locals a diferents espais de l’Hospital.