La Creu Roja mostra en un exposició artística col·lectiva a l’Hospital d’Olot diferents visions sobre l’impacte de la Covid

La mostra s’inaugura el dimecres 26 d’octubre al vestíbul de l’Hospital i s’emmarca en els actes de celebració del 150è aniversari de la Creu Roja a Catalunya. 
A través de diferents disciplines, una quinzena d’artistes, la majoria garrotxins, transmeten la seva visió sobre la pandèmia i la seva interpretació personal sobre la realitat viscuda. 

La Creu Roja inaugura dimecres 26 d’octubre, a les 17h a l’Hospital d’Olot, l’exposició “15 sensibilitats sobre la Covid-19”. Aquesta mostra col·lectiva acull fins el 29 de novembre una quinzena d’obres d’art de diferents disciplines a través de les quals els artistes -principalment garrotxins- pretenen transmetre la seva visió sobre la pandèmia i la necessitat de reflexionar coma  societat sobre la realitat viscuda. 

L’acte d’inauguració va a càrrec de Josep Maria Padrosa, director-gerent de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, Emili Bassols, president de la Creu Roja a la Garrotxa, Amat Las Heras, comissari de l’exposició, Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Berga, alcalde d’Olot, i la xerrada a càrrec de Joan Sala, expert en art. 

Pintors, professors, filòsofs, grafiters, ceramistes, videoartistes, arquitectes, dissenyadors, fotògrafes i escultores han participat de forma desinteressada en aquesta iniciativa per mostrar la seva interpretació dels fets i contribuir a superar aquesta situació que ha sacsejat tot el món. A l’exposició hi ha contribuït els artistes: Joan Carrillo, Narcís Coderch, Carles Congost, Marcel Dalmau, Quim Domene, Jordi Hidalgo, Tate Lucena, Rosa Martín, Vicenç Masdemon, Quim Miró, Anna Pons, Xevi Prat, Dolors Rusiñol, Càndid Sampere i Rosa Serra.