La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, visita l’Hospital d’Olot

Craywinckel s’ha reunit amb directius i professionals de la institució i ha fet un recorregut pel centre sanitari.

La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, ha visitat aquest dijous 7 de juliol l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Ho ha fet acompanyada del sotsdirector, Ivan Planas, el gerent de la Regió Sanitària de Girona i director territorial de Salut, Miquel Carreras, el cap de la Unitat Transversal i d’atenció al ciutadà, Xavier Burjons, i el president del Patronat de la Fundació i alcalde d’Olot, Pep Berga. Durant la trobada han estat acompanyats pels membres de l’equip de direcció de la institució.

Craywinckel ha assistit a una reunió de treball amb directius de la Fundació, on ha s’ha dut a terme una presentació institucional i la Unitat de Salut Mediambiental Pediàtrica de la Garrotxa, a càrrec dels pediatres Anton Foguet, cap de servei de l’Equip Pediàtric Territorial, i Ferran Campillo, pediatre ambiental.  

D’altra banda, la directora ha recorregut alguns espais del centre sanitari, i ha pogut saludar diversos equips de professionals de la unitat d’atenció a la cronicitat, de sala de parts i de l’àrea quirúrgica. La visita a l’Hospital d’Olot ha finalitzat amb una trobada amb diversos professionals on han pogut intercanviar impressions, preocupacions i reptes de futur tant de la Fundació, com del propi sistema de salut. 

Un cop finalitzada la visita a l’Hospital d’Olot, la comitiva ha seguit coneixent els equipaments sanitaris de la comarca i ha visitat també el CAP d’Olot, gestionat per l’Institut Català de la Salut.