La Fundació Hospital d’Olot estrena pàgina web

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa està d’estrena. Des d’aquest mes de febrer el centre compta amb una nova pàgina web, amb disseny i continguts renovats, i que ja es pot visitar al següent enllaç: www.hospiolot.cat.
Aquesta web, realitzada per l’empresa 360Fotoweb, pretén ser una finestra oberta a un hospital que ofereix una atenció de qualitat basada en una moderna dotació tecnològica de les instal·lacions –estrenades a finals del 2014-, la professionalitat de tot el personal, la ràpida accessibilitat als serveis i un tracte personalitzat als usuaris, marca pròpia de l’entitat.
La pàgina està organitzada en tres grans blocs:
Persones. El primer, dedicat a la raó de ser de l’entitat: les persones; i per tant, explicant el contingut de la part més assistencial.
Professionals. El segon, inclou la cartera de serveis del centre i és on els usuaris poden reconèixer la tasca dels professionals de l’entitat.
Comunicació. I el tercer, una pestanya on s’inclou tota la informació institucional i econòmica del centre, a més d’haver-hi el portal de transparència i l’apartat de comunicació.
L’hospital, que fa uns dos anys va canviar la seva ubicació i es va desplaçar a les afores de la ciutat d’Olot, aposta per una amplia cartera de serveis i la consolidació de les seves grans línies d’atenció als garrotxins. Els centres d’atenció primària que formen part de la Fundació i tots els altres serveis de l’hospital i atenció a la cronicitat, ocupen un espai propi en una pàgina en què els “tours 360’ ens mostren unes instal·lacions còmodes, modernes i en un entorn immillorable.
Amb aquest nou portal, la Fundació fa un pas més cap a les noves tecnologies i els serveis 2.0. Properament, se seguirà en aquesta línia de mantenir oberta la comunicació amb els ciutadans i apropar-s’hi entrant al món de les xarxes socials.
La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa us convida a visitar aquesta recent estrenada pàgina web, les seves 24 especialitats, 84 especialistes, 446 treballadors, 27.873 metres quadrats de modernes instal·lacions i la seva activitat, actualitat i detall humà.