La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa s’adhereix al projecte Film In Hospital

A partir d’aquest mes, els pacients pediàtrics podran visualitzar contingut audiovisual durant el seu ingrés al centre de manera gratuïta

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha signat un conveni amb la plataforma Film In Hospital que facilitarà contingut audiovisual gratuït als pacients de pediatria ingressats al centre. D’aquesta manera, aquells que ho sol·licitin podran fer ús dels dispositius que s’han habilitat per connectar-se a la plataforma en línia.

Amb l’adhesió al projecte, el centre facilita un instrument addicional de suport emocional als pacients infantils ingressats i, per tant, constitueix una oportunitat per contribuir a una millora sensible en l’atenció de la salut des d’una perspectiva integral.

Film In Hospital és un projecte internacional, cofinançat pel programa Creative Europe-MEDIA de la Unió Europea, fruit de la cooperació entre sis entitats europees. El projecte es centra en la qualitat dels continguts que ofereix, seleccionats per experts en la matèria. Aquestes pel·lícules, adreçades a un públic d’entre 2 i 12 anys, tenen en compte les característiques, capacitats i sensibilitats dels infants d’aquestes edats a més de promoure la diversitat cultural i estètica i posar en valor la contemplació i la comprensió. La idea es va explotar per primera vegada l’any 2011 en el marc de l’European Youth Film Festival, però no va ser fins al 2018 quan es va consolidar.