La novena edició dels playbacks de l’Hospital per a la Marató de TV3 recull 6.760 €

Quasi 600 persones han omplert aquest diumenge el Teatre Principal d’Olot.
Fins al 31 de gener encara es poden fer donacions a la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties cardiovasculars.

Aquest diumenge, tres anys després, el Teatre Principal d’Olot va tornar a omplir-se per celebrar la novena edició dels playbacks de l’Hospital per a la Marató de TV3, aquest 2022 dedicada a la investigació i la recerca de les malalties cardiovasculars.

Una tretzena d’actuacions van omplir en dues sessions el Teatre Principal d’Olot. Una hora i mitja de ball, música i salut que van permetre recollir 6.760 €, que s’ingressaran íntegrament a la Marató de TV3. A banda dels playbacks, durant l’acte es van projectar tres vídeos amb la participació dels fills i filles de les persones treballadores de la Fundació que van explicar la seva particular visió de què són les malalties cardiovasculars i que finalitzaven amb l’explicació empírica de Pau Vilardell, cardiòleg del centre.

L’espectacle va comptar amb un repertori musical variat, des de cançons contemporànies com Mon Amour d’Aitana i Zoilo o Bizcochito de Rosalía, fins a clàssics de la música com No dudaría de Rosario Flores o Sweet Caroline de Dj Ötzi, una actuació que en la segona sessió va fer aixecar el públic de les butaques. Les actuacions musicals van anar acompanyades de tres vídeos en què apareixien familiars de les persones treballadores de la Fundació, nens i nenes de 6 a 12 anys, que ens van explicar els seus coneixements sobre el cor, les malalties cardiovasculars i com prevenir-les. 

Una quarantena de professionals van col·laborar en la vuitena edició dels playbacks.

Els playbacks de l’Hospital s’han celebrat una setmana abans del programa de TV3 i Catalunya Ràdio, que serà aquest diumenge 18 de desembre. La campanya de sensibilització i difusió sobre les malalties que afecten el sistema circulatori –les artèries i les venes- del nostre cos ja ha començat i es pot seguir a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaMaratoSempreBatega.

Aquest 2022, l’ingrés que es faci a La Marató de TV3 des de la Fundació no serà només de la recaptació dels playbacks, sinó que també s’hi sumaran els diners que es recullin internament en un sorteig intern que es fa entre els treballadors i que finalitza el 31 de desembre.