“La realitat que no es veu”, una exposició de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot

L’exposició es podrà veure al hall de l’Hospital fins el 6 de març

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot ha treballat des de diferents òptiques la temàtica d’aquest any de la Marató de TV3: les malalties minoritàries. El resultat ha desencadenat l’exposició La realitat que no es veu i que es podrà veure al vestíbul de l’Hospital del 8 de febrer al 6 de març. Coincidirà amb el dia 29 de febrer, Dia Mundial de les malalties minoritàries.

La idea gira entorn de donar visibilitat aspectes imprescriptibles, estructures genètiques alterades, aquell món microscòpic invisible a simple vista. Fer macroscòpic allò microscòpic i revelar allò intangible als nostres ulls.

Aquesta exposició està composta per treballs de diferents assignatures i cicles de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot: tècniques gràfiques tradicionals CFAS d’il·lustració, CFGM de Revestiments murals, CFGM Assistent al Producte Gràfic Imprès (APGI), CFAS de Fotografia, CFAS d’Escultura Aplicada a l’Espectacle, CFAS de Motlles i Reproduccions Escultòriques i CFAS de Decoració i 1r Grau d’Estudis Superiors de Disseny ESDAP.

Aquesta és la primera exposició del 2020 a l’Hospital d’Olot. Durant el 2019, fins a cinc exposicions de diverses temàtiques van amenitzar l’entrada principal del centre hospitalari.