Visita de la consellera de Salut, Alba Vergés, a l’Hospital d’Olot 

La consellera de Salut, Alba Vergés, va anunciar que l’Agència de Salut compartirà espais amb l’Hospital d’Olot

També va destacar que “aquesta intregració de la salut pública amb l’assistencial facilitarà un treball comunitari entre hospitals, l’atenció primària i els ens locals”

El passat divendres 10 d’abril la consellera de Salut Alba Vergés va visitar l’Hospital d’Olot. La van acompanyar el gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras, el president del Patronat de la Fundació, Josep Maria Corominas, i el gerent de la Fundació, Josep Maria Padrosa.

Durant la visita va conèixer la Fundació i el nostre model assistencial, juntament amb alguns dels professionals. A l’Hospital d’Olot va visitar la Unitat 1 (Llarga Estada), l’Hospital de Dia Mèdic-Quirúrgic i Oncològic, la sala de parts, la Unitat 4 (ginecologia i COT) i la visita va finalitzar al bosc Els Tres Turons. En aquest últim punt se li va explicar a la consellera la Unitat de Salut Mediambiental Pediàtrica de la Garrotxa, pionera a Catalunya, i la intenció de convertir el bosc, cedit a la Fundació, en un espai més del centre.

En la visita als serveis la van acompanyar el Comitè Directiu de la Fundació, els referents de l’Agència de Salut Pública a la Garrotxa i alguns dels responsables de les diferents àrees i serveis del centre, que li van anar explicant com es gestionen aquests espais i quins projectes tenen sobre la taula.

La consellera de Salut va anunciar que l’Agència de Salut Pública s’incorporarà a l’Hospital d’Olot en els propers mesos per tal d’oferir una assistència més transversal entre la prevenció i la part més assistencial de la salut.