Les dificultats per a la reinserció laboral després del càncer

El proper dijous 6 d’abril tindrà lloc a l’Auditori Josep Irla de Girona la jornada ‘La reinserció laboral i el càncer. Un tema de debat’, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona. Comptarà amb la participació de representants del món sanitari, de l’Administració i de l’empresa, a més de diversos testimonis.

El càncer i el seu tractament poden deixar seqüeles físiques i emocionals que fan difícil la reincorporació al lloc de treball i que sovint dificulten també l’accés a productes financers i assegurances. Una problemàtica poc coneguda que la Fundació Oncolliga Girona vol fer visible amb la jornada.

La reinserció laboral i el càncer. Un tema de debat’ vol posar sobre la taula com es tracta la reinserció laboral en aquests casos dins de les empreses i el món laboral, les diferències entre les empreses grans i petites, quines han de ser les bones pràctiques a divulgar, quines dificultats sorgeixen i quines millores caldria demanar a l’Administració i als serveis sanitaris.

Per aquest motiu, el programa de la jornada s’ha dividit en tres blocs per analitzar la problemàtica des de diferents àmbits i inclourà una taula rodona final per debatre i plantejar els reptes que hagin aflorat durant les diferents ponències, amb l’objectiu de crear una comissió de treball sobre càncer i reinserció laboral dins de la Fundació Oncolliga Girona.

Per inscriure’s a la jornada, cliqueu aquí.