Les passejades saludables, un projecte de salut i relacions socials per a la gent gran

Fer salut i ampliar la xarxa social són els objectius del projecte Passejades Saludables

Creu Roja la Garrotxa, juntament amb l’Àrea Bàsica de Salut de la Vall d’en Bas – Hostoles, la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas i el Casal d’Avis de Sant Esteve d’en Bas iniciaran el projecte de “Passejades saludables” a la Vall d’en Bas

Fer salut i ampliar la xarxa social són els objectius del projecte, emmarcat dins el programa de “Gent Gran, Salut constant” de Creu Roja. Aquestes passejades estan pensades per a persones de 65 anys o més, que els hi agrada fer exercici i el seu professional de la salut de referència els hi ha recomanat anar a caminar i que degut a les circumstàncies personals no poden fer llargues caminades o no troben la companyia amb qui fer-ho. 

El divendres 3 de març s’iniciaran les passejades saludables a Sant Esteve d’en Bas. Seran caminades d’una hora en un entorn pla. Els membres del Casal d’Avis de Sant Esteve d’en Bas col·laboraran amb el projecte fent de voluntaris i acompanyant aquelles persones que necessitin suport per caminar. 

Per inscriure’s a l’activitat cal trucar al CAP de Sant Esteve d’en Bas (972 69 03 02) i demanar per la referent de benestar emocional comunitària, Laura Teixidor.