L’exposició “10 anys d’Oncotrail en imatges”,
al vestíbul de l’Hospital

Es pot veure fins el dimarts 5 de març.

El vestíbul de l’Hospital d’Olot acull l’exposició itinerant “10 anys d’Oncotrail en imatges” que consta de divuit fotografies. Ha estat comissariada pel fotògraf i dissenyador gràfic David Fajula, que col·labora amb l’esdeveniment des del 2014, i Ma. Àngels Martínez, cap de premsa de la Fundació Oncolliga Girona. 

L’exposició intenta mostrar tots els actors de la prova, com els corredors, els voluntaris, els directors i els equips de suport, així com els paisatges per on té lloc la cursa. També s’inclou el concepte de la temporalitat, intentant mostrar l’Oncotrail hora a hora, des de la sortida fins l’arribada, passant pels avituallaments i els trams nocturns. També s’hi ha tingut en compte els canvis logístics i d’espais, que han evolucionat el llarg d’aquests deu anys. 

La mostra es tanca amb un agraïment a la trentena de voluntaris de fotografia que han col·laborat amb l’esdeveniment de manera totalment altruista al llarg de les deu edicions celebrades fins ara. La mostra és itinerant i ja ha passat per Palafrugell i l’Hospital de Palamós, posteriorment està previst que s’exposi també a Begur i més endavant a l’Hospital de Figueres. 

L’exposició es pot veure a l’Hospital d’Olot fins el dimarts 5 de març.