L’Hospital d’Olot impulsa la II Cursa inclusiva per Sant Lluc

L’impulsa el Servei de Rehabilitació-Logopèdia de la Fundació i es farà l’1 d’octubre en el marc de la Cursa de Sant Lluc.
Les inscripcions ja estan obertes i tindrà lloc a l’entorn del Pavelló d’Esports d’Olot.

El diumenge 1 d’octubre organitzem, conjuntament amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, la II Cursa inclusiva a Olot en el marc de la Cursa de Sant Lluc que s’organitza cada any a la ciutat.

La cursa inclusiva, amb distàncies de 20m, 50m i 100m i sense barreres arquitectòniques, és oberta a tothom qui hi vulgui participar i està feta tenint en compte les necessitats de diferents col·lectius com ara persones amb mobilitat reduïda, deficiència visual o sensibilitat auditiva. Per als participants i les seves famílies hi haurà pàrquing adaptat, una carpa com a zona de descans i begudes adaptades amb espassant. El preu de la inscripció és de 5€ i el tret de sortida a la cursa es preveu que es faci entre les 9h i les 9.30h, abans de les curses de 5km i 10km. 

Com ja es va fer l’any passat, la cursa es farà al costat del Pavelló d’Esports d’Olot, a l’Avinguda República Argentina a la zona que va des del Carrer Hondures fins a l’arc d’arribada (entre el pavelló de bàsquet i el d’hoquei patins i patinatge artístic).

Paral·lelament també s’organitzen les habituals curses de 5km i 10 km i la infantil.

Les inscripcions ja es poden fer al següent enllaç: https://cursasantlluc.cat/

Us animem a participar-hi!